Ime : Grgana (Dragana) Status : Je*em, je*aću, ko pročita njega ću.... :P Broj poruka : 3804 Reputation : 7 Datum upisa : 05.06.2010 Godina : 30 Lokacija : Novosibirsk
Ime : Grgana (Dragana) Status : Je*em, je*aću, ko pročita njega ću.... :P Broj poruka : 3804 Reputation : 7 Datum upisa : 05.06.2010 Godina : 30 Lokacija : Novosibirsk
i ja isto.... ne da vjerujem... ja to znam....
spot je genijalan..... oi tekst pjesme.... i mizika.... na sve.... oboz ovu pjesmu....
Ime : Kristina Status : ill Broj poruka : 7784 Reputation : 1 Datum upisa : 14.06.2010 Godina : 28 Lokacija : Japan
nije stvar u religiji, no u cinjenicama.... ono nema veze sa religijom niti cim....... i sam kad gledas slike, pa vidis da senke ne padaju prirodno i jos postoji dosta faktova....
Ime : Kristina Status : ill Broj poruka : 7784 Reputation : 1 Datum upisa : 14.06.2010 Godina : 28 Lokacija : Japan
lepo, svi znaju kako normalno padaju senke..... idu po 3-4 pravca senki, i to se bas vidi ka da ima gomila reflektora, a ne verujem da se iko tamo bakcao sa njima, sigurno ih nisu 500 puta premestali da bi bile dobre slike..... i jos bi se dobro videlo i bez njih..... cekaj da vidim kako se zove dokumentarac [iam na DVDu, narezao tata] pa ti javim, a ti pogledaj pa prouci =D