Ime : Mima Status : Ako su to samo bile lazi...lazimo se bar jos malo ;) Broj poruka : 215 Reputation : 0 Datum upisa : 25.06.2010 Godina : 28 Lokacija : So far away...
Meni se nikad nisu svidjali...msm nikad se nisam potrudila da ih cujem...lice mi na pede.e...
Ime : Kristina Status : ill Broj poruka : 7784 Reputation : 1 Datum upisa : 14.06.2010 Godina : 28 Lokacija : Japan
onda ti moram rec da nemas blage veze sa zivotom xP ti onda nikad ne bi mogla slusat jRock...... Ruki-sama [to je osoba u mom sigu i na avy-u; i ne, nije ni g od gay...... straight je.....]
Ime : Mima Status : Ako su to samo bile lazi...lazimo se bar jos malo ;) Broj poruka : 215 Reputation : 0 Datum upisa : 25.06.2010 Godina : 28 Lokacija : So far away...
A to je musko?? Ja od tog J xD Znam samo jednu pesmu od koje sam postala zavisna...(sto nikad necu da oprostim Satiju sto mi je dade da slusam xD)...neka sa dugackim naslovom... Mada i onaj lici na zensko...al nekako je opet sweet...a ovo sto ti je sad sig ozb sam mislila da je zensko xD
Ime : Kristina Status : ill Broj poruka : 7784 Reputation : 1 Datum upisa : 14.06.2010 Godina : 28 Lokacija : Japan
sram te bilo za to Ruki-sama
ono je Dir en grey, a pesma se zove Hageshisa to, Kono mune no naka de karamitsuita shakunetsu no yami a pevac je Kyo, i ja inace licim na njega =x i za mene misle da sam musko..... a sta bi ti mislila za Hizakija, ako za Rukija i Kyoa mislis da su zene..... T.T
Ju, sta mi naprica E jeste...to Hageshisa itd... Bas mi se svidja... ^_^ Ne znam...al to mi je sve poremeceno...ne zna se ko je musko a ko zensko....-.-' Kad je moj cale video Billa iz TH-a u bravo-u i kaze "ju al je ova ruzna"